Masa living MC-14

In forma prezentata, masa de cafea din metal si sticla de forma unui patrat poate fi o solutie ideala de amenajare a unui living sau chiar si a unui apartament de dimensiuni ceva mai reduse.

Si asta datorita dimensiunilor sale destul de reduse.

Din punct de vedere tehnic acest model de masa de cafea este bine echilibrat de existenta a patru piciare metalice. Suportul principal pentru cele doua blaturi ale mesei.

Este vorba aici de blatul principal din sticla transparenta, cat si de un alt blat de dimensiuni ceva mai reduse si care este complet tapitat intr-un material de piele ecologica ale carui cusaturi sunt lasate la vedere nu intamplator ci pentru a conferi mesei un aspect mult superior.

La fel ca si cele patru piciare principale si cei patru tabureti atat de eleganti si de utili.

Acestia din urma au capacitatea de a fi bine mascati la interiorul mesei cu ajutorul unor decupaje interesante chiar in blatul secundar.

In conditiile date sticla folosita pentru realizarea blatului este tratata termic si astfel acesta beneficiaza de o buna rezistenta la socuri.

Per ansamblu, aceasta masa cafea cu patru tabureti se poate transforma imediat intr-o solutie viabila pentru orice locuinta indiferent de volumele interioare ale acesteia.

Asa ca nu mai stati prea mult pe ganduri si treceti la actiune.

 

MC-44