Masa de living MC-11

Modelul de masa de living prezentat aici este unul extrem de interesant, cu forme rotunjite, de inaltime medie. Cu ajutorul caruia confortul din propria casa  poate fi mult imbunatatit, fara ca spatiul de la interior sa fie perturbat.

Interesant este si faptul ca cei doi tabureti care insotesc in mod evident acest model de masa  pot fi bine mascati la interiorul mesei. Astfel incat spatiul din respectiva camera sa poata fi bine optimizat.

Dincolo de acest aspect  modelul de masa de living  din sticla este astfel conceput, special pentru a putea fi  util in cele mai diferite situatii.

Mai ales in situatia in care aceasta reuseste sa intre in stransa legatura cu restul garniturii de mobilier din living sau sufragerie, acolo unde masa de sticla urmeaza sa-si dovedeasca utilitatea.

La acest model de  masa, blatul din sticla este tratat termic si este prins de cele patru picioare din metalice, prin presare la cald. Un proces tehnologic nou, prin intermediul caruia designerii au reusit cu succes sa ajunnga la acest rezultat.

In aceste conditii masuta  din sticla poate fi o alegere excelenta pentru amenajarea unei locuinte.

 

MC-11