Masa cafea MC-10

Varietatea larga de produse viabile si atat de necesare pentru amenajarea unei locuinte o reprezinta chiar acest model de masa cafea ideal pentru amenajarea oricarui apartament, fie ca este vorba la interior despre un decor clasic, modern sau chiar unul contemporan.

Cu alte cuvinte aici este vorba despre un model de masa cu doi tabureti eleganti si care va poate fi de mare ajutor in cele mai diverse situatii.

Masa de cafea prezentata aici reprezinta rezultatul cert al bunei combinari a celor doua materiale de mare efect, sticla si metalul.

In forma prezentata acest model de masa este unul de joasa inaltime, cu un blat oval din sticla groasa, cu muchia rotunjita si bine finisata.

La interior, masa este prevazuta cu un interesant loc necesar pentru depozitarea diferitelor produse de dimensiuni ceva mai reduse.

Si tot aici, la interior se regasesc si alte doua locuri la fel de interesante, acolo unde pot fi mascati cei doi tabureti.

Per ansamblu, aceasta masa de cafea poate fi de mare folos in cele mai diferite situatii. Si la un pret fara concurenta.

Masa cafea WIZ MC-1001