Masuta de cafea MC-09

Masuta de cafea pe care incercam sa o prezentam aici reprezinta un alt produs de calitate superioara si care poate fi achizitionat la un pret relativ mic.

Calitatea superioara si pretul redus sunt doua dintre caracteristicile principale ale produselor noastre.

Masuta de cafea prezentata aici este una moderna, ba chiar contemporana. Si este realizata la dimensiuni destul de joase prin combinatia lemnului cu sticla si metalul.

Masa de cafea din sticla are doua rame principale din lemn care au rolul esential de mentinere a acesteia intr-un bun echilibru.

Dincolo de acest aspect, masa de cafea cu blat din sticla prezentata aici, este definita si de diferenta dintre cele doua blaturi din sticla. Prin simplul fapt ca blatul superior beneficiaza de o suprafata destul de generoasa, cat si de o buna transparenta a sticlei.

Iar cel de al doilea blat este de culoare neagra si poate fi la fel de util in diferite situatii.

Si pentru ca asta nu e tot, mai trebuie stiut si faptul ca, in vederea unei bune protectii a parchetului masa de cafea prezentata aici beneficiaza de existenta unor suporti din cauciuc necesari pentru o buna aderenta.

Iar in ceea ce priveste culoarea lemnului din care sunt realizati suportii principali ai mesei, acesta poate fi aleasa in functie de preferinte, dar si in functie de culorile propuse de producator. La un pret avantajos.

MC-09