Masa pentru sufragerie MC-08

Acest model de masa pentru sufragerie este realiazat printr-o buna combinatie a lemnului cu sticla si metalul. Si vine sa completeze in mod placut seria de corpuri de mobilier ideale pentru living sau sufragerie.

Acest model de masa este unul realizat dupa amprenta unui design contemporan, prin intermediul caruia eleganta si confortul sunt doua caracteristici esentiale.

Masa pentru sufragerie se sprijina pe doi suporti din lemn care au capacitatea de a oferi un bun echilidru per ansamblu.

Cele doua componente din lemn masiv au capacitatea de a tine loc de suport principal, atat pentru blatul superior, cat si pentru blatul inferior.

Blatul superior este realizat din sticla transparenta destul de groasa, iar cel de al doilea blat are dimensiuni ceva mai reduse si este de culoare neagra.

Acest model de masa pentru sufragerie are capacitatea de a fi utilizat pentru diferite activitati. Marea lor majoritate avand drept numitor comun socializarea.

Respectivul model de masa mai beneficiaza si de un pret relativ mic, cat si de posibilitatea de a fi comandat in diferite nuante si culori in functie de disponibilitatile producatorului.

Asa ca, nu mai pierdeti timpul prin magazinele de profil si mizati cu incredere pe calitate, cat si pe un pret relativ mic.

Masa cafea WIZ MC-0801