Masa din deseuri de lemn pentru terasa sau gradina

Respectivul corp de mobilier si anume o masa din deseuri de lemn pentru terasa sau gradina vine sa completeze in mod evident gama destul de larga de astfel de accesorii necesare pentru casa, curte sau gradina.

Si la baza carora se afla lemnul de rasinoase in proportie de 100 la suta. Mai exact deseurile din lemn de rasinoase.

Exact asa cum se poate distinge si din cadrul acestor imagini reprezentative.

Si pe buna dreptate, de aceasta data venim cu un model de masa al carui blat de lucru este de forma unui patrat, cu o inaltime ce poate fi aleasa in functie de preferinte.

Si al carei stalp principal de sustinere este realizat asa cum aminteam din alte deseuri din lemn, de diferite forme si marimi.

In asa fel incat respectivul model de masa sa poata sa beneficieze de un bun echilibru. Foarte bine sustinut si de talpa mesei.

Aceasta din urma fiind realizata exact din deseurile despre care vorbeam. Intr-un mod extrem de simplu de realizat.

Asa cum se poate observa si din imaginile atasate de noi aici.

In asa fel incat sa puteti sa beneficiati de un confort mult sporit, in orice perioada a anului indiferent de anotimp.

Asta, in situatia in care lemnul care se afla in componenta acestei mese este foarte bine protejat cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Si nu oricum, ci prin aplicare in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Si chiar daca aceasta masa din deseuri de lemn este prezentate in nuantele ei naturale, ea poate fi decorata in oricare alta nuanta din cele preferate.

Si in functie de cat de bine se poate asocia acest model de masa, cu oricare alt corp de mobilier aflat in imediata sa apropiere.

 

Sursa:www.Pinterest.com