Dining-ul reprezinta acel loc in care puteti servi micul dejun, pranzul sau cina cu intreaga familie.
Este locul in care relaxarea nu se produce neaparat in plan orizontal, ci la masa in prezenta unei bune companii. Asa ca, aici accesoriul de baza este masa.

boss-6
Acel corp de mobilier de mare efect, care pentru a intruni cele mai bune calitati, este impetuos necesar ca respectiva masa sa fie realizata prin imbinarea materialelor de calitate superioara si bine proportionate, in functie de dimensiunile diningului.
Astfel incat traficul interior sa nu poata fi impiedicat.

boss-13
Este bine de stiut ca in acest sens, chiar si forma mesei reprezinta un aspect de luat in seama, atunci cand va aflati in situatia in care sunteti in situatia in care sa va amenajati singuri diningul.
In consecinta, daca diningul dumneavoastra nu exceleaza printr-un spatiu disponibil, atunci este de preferat ca aici sa se poata evita zonele colturoase.
Si cum altfel, daca nu prin amenajarea acestui spatiu cu o masa ovala, rotunda, sau chiar si cu o masa dreptunghiulara de dimensiuni medii. De preferat, rotunjita la colturi.

st-2
Astfel incat, chiar si la interiorul diningului sa poata fi creat sentimentul de intimitate, caldura si confort.
Plecand de la premiza ca masa reprezinta principalul accesoriu pentru dining, dumneavoastra trebuie sa acordati atentie maxima atunci cand trebuie sa alegeti solutia potrivita pentru dining.

z29
Practic este obligatoriu ca masa, prin eleganta, cat si prin natura materialelor din care aceasta este confectionata sa poata relation atat cu scaunele cat si cu celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.
Iar pentru a putea raspunde tuturor asteptarilor in materie de confort si relaxre, masa trebuie sa fie realizata din materiale de buna calitate.
Fie ca este vorba despre lemn, metal sau sticla. Atat separat, cat si prin modul de imbinare a acestora. Iar atunci cand totul se face cu grija si mare atentie, negresit ca si rezultatele unei bune amenajari sunt cele la care v-ati asteptat.

z42
Si chiar daca aici vorbim despre dining, pentru obtinerea unui efect maxim, contrastul are si el rolul lui bine definit.
Iar cand masa de dining este pe masura asteptarilor dumneavoastra, va asiguram ca nimic nu mai conteaza si ca totul este OK.