Masa din lemn masiv cu dubla functionalitate

Diversitatea mare de corpuri de mobilier de calitate superioara existente pe piata de profil din Europa ne-a determinat sa aducem in atentia dumneavoastra un alt accesoriu ideal pentru a amenaja in aceeasi masura atat a zonelor interioare, cat si a zonelor exterioare.

Practic, aici este vorba despre o masa din lemn masiv cu dubla functionalitate, asa cum se poate observa si din imaginea noastra.

Pentru amenajarea unui imobil cu un astfel de accesoriu, spatiul disponibil trebuie sa fie unul bine definit, cu volume destul de generoase.

Intrucat aceasta masa din lemn masiv cu dubla functionalitate este una destul de voluminoasa.

In alta ordine de idei respectiva masa este conceputa in partea din mijloc cu un loc destinat pentru pastrarea la rece a diferitelor produse alimentare. A sucurilor sau a diferitelor bauturi.

O idee extrem de ingenioasa si practica in acelasi timp.

Cu alte cuvinte respectiva masa din lemn masiv cu dubla functionalitate este un corp de mobilier care nu poate lipsi din nicio casa ale carei dimensiuni interioare sunt cel putin generoase.

Masa prezentata de noi in aceast articol este realizeata din lemn masiv a carui textura este lasata la vedere.

Iar in partea din mijloc se afla o cuva din metal cu perete dublu, cat si cu franta de scurgere a apei dupa topirea ghetii.

Altfel spus este oportun sa acordati atentia cuvenita acestui corp de mobilier si ulterior sa treceti la realizarea celui mai fiabil produs care sa se poata face la fel de util in diverse situatii.

 

Sursa www.Pinterest.com