Masa pentru living din lemn imbinat cu rasina transparenta

Combinatia foarte atractiva a lemnului masiv cu accente rustice si rasina, un material modern in realizarea de astfel de proiecte dau ca si rezultat final o adevarata masa necesara pentru amenajarea la interior a unui living.

Acest corp de mobilier este unul extrem de interesant prin natura designului rustic combinat cu designul modern. Si care are capacitatea de a se combina foarte bine cu orice alt corp de mobilier aflat in imediata sa apropiere.  Exact asa cum se poate observa si din imaginile postate de noi prin intermediul acestui articol.

Cu alte cuvinte, o masa pentru living din lemn imbinat cu rasina transparenta poate fi una dintre cele mai fiabile alegeri de amenajare a unui spatiu. Si cu ajutorul careia puteti intoarce privirile tuturor acelor persoane care ajung sa va treaca pragul casei.

Odata prin textura lemnului folosit, cat si datorita contratelor cromatica ale petelor de rasina colorata in albastru deschis.

Asa cum se poate observa si din imanginile noastre.

Cu alte cuvinte, este de preferat sa puneti accentul pe corpuri de mobilier cu mare caracter. Asa cum este si aceasta masa pentru living din lemn imbinat cu rasina transparenta.

 

Sursa www.Pinterest.com