Masa pentru living MC-47

Confortul si eleganta din livingul sau sufrageria dumneavoastra pot fi mult superioare prin asocierea mubilei existente la interior, cu un model de masa pentru living ca cel prezentat in urmatoarele randuri.

Este vorba aici, din nou de un accesoriu interesant obtinut prin combinarea metalului cu sticla. Astfel incat produsul final sa fie unul de mare valoare pentru orica locatie.

Asa cum este, de exemplu un living, sufrageria sau holul unui apartament.

Din punct de vedere tehnic, masa pentru living are la baza blatul superior, care este unul ale carui zone sunt usor rotunjite. Acesta este incolor ca si nuanta si este definit de existenta unei borduri de culoare neagra.

Iar blatul inferior este realizat tot din sticla de culoare neagra. Cu zone rotunjite necesare pentru inlaturarea risculor de taiere sau vatamare prin zgariere.

Ca si celelalte corpuri de mobilier similare si acesta dispune de confortul si utilitatea atat de necesare. Simplu, prin existenta celor patru picioare din metal, cromate si care sunt prevazute si cu suporti speciali care sa asigure aderenta la contactul cu parchetul.

In alta ordine de idei, acest model de masa pentru living poate fi de mare folos pentru orice apartament si la un pret fara concurenta.

C17