Masa cafea rotunda MC-46

Un model de masa cafea rotunda, asa cum este si cea prezentata in randurile urmatoare vine sa va fie de mare folos, mai ales in situatia unui apartament in care volumele de la interior nu sunt atat de generoase.

Aceasta masa cafea rotunda beneficiaza de un design unic, o suprafeta de lucru destul de generoasa si dispune de existenta a doua blaturi din sticla la fel de utile si interesante.

Pentru realizarea acestui accesoriu, designerii au ales sa foloseasca picioarele din metal nichelat. Principalul postament necesar pentru sustinerea blaturilor din sticla, atat cel principal cat si blatul secundar.

Pentru un efect deosebit, s-a ales ca blatul principal sa fie realizat din sticla incolora, iar blatul secundar sa fie confectionat din sticla lucioasa de culoare neagra.

Forma picioarelor este una atipica care are capacitatea de a scoate acest model de masa din anonimat.

Acestea sunt prevazute si cu o talpa din caucic necesara pentru a conferi stabilitatea si echilibrul optim al acestui model de masa cafea rotunda.

In ceea ce priveste blaturile din sticla, acestea sunt tratate termic, pentru o buna rezistenta la socuri. Iar pentru inlaturarea accidentelor diverse blatul din sticla este rotunjit si bine finisat pe muchie.

In conditiile date, nu ar mai fi mare lucru de spus.

Asa ca, pentru intrarea in posesie a acestui model de masa cafea rotunda nu trebuie decat sa apelati la firma noastra.

Iar in cel mai scurt timp posibil, aceasta va putea fi a dumneavoastra.

La un pret rezonabil.

MC46