Masa sufragerie cu blat din sticla MC-45

Masa de sufragerie cu blat din sticla reprezinta una dintre cele mai interesante oportunitati de amenajare a unui living sau a unei sufrgerii, acolo unde confortul si eleganta interioara sunt doua caracteristici esentiale si definitorii.

Prin intermediul carora locuinta dumneavoastra pate fi una cu caracter.

Si asta datorita faptului ca modelul respectiv de masa sufragerie cu blat din sticla este unul de dimensiuni standard perfect confortabil si care are capacitatea de a se putea asocia cu mai multe modele de scaune sau cu celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere.

Din punct de vedere tehnic, respectivul model de masa pentru sufragerie se bazeaza pe echilibrul si rezistenta oferite de cele patru picioare cilindrice din metal cromat prinse prin presare la cald, chiar de blatul principal din sticla.

Acestea sunt prevazute in partea de jos si cu o talpa din cauciuc necesara pentru aderenta parchetului sau a dusumelei.

Si  pentru ca designul per ansamblu al acestei mese cu blat din sticla este unul modern, de ultima generatie, designerii de top au mai amplasat la jumatatea blatului principal inca doi suporti din metal, de care sunt prinse intr-un echilibru perfect alte doua blaturi din sticla, dar de dimensiuni mult mai reduse.

Acestea sunt mate si sunt obtinute in doua culori diferite.

Per ansamblu, acest model de masa cu blat de sticla si care este realizata la dimensiuni standard va poate fi de real succes in cele mai diverse situatii.

Si de ce sa nu recunoastem, la un pret fara concurenta.

Masa cafea WIZ MC-4501 Masa cafea WIZ MC-4502