Masa rustica cu blat din lemn masiv

Lemnul in starea lui naturala, cu fibra la vedere, indiferent de natura texturii a fost, este si va ramane in continuare extrem de atractiv.

Mai ales in situatiile in care acesta isi gaseste locul potrivit la interiorul unei case, sau a unei locuinte.

Sub forma diverselor corpuri de mobilier sau accesorii cu scop ornamental.

Si pentru ca lemnul, indiferent de esenta lui ne place pur si simplu, ne-am gandit sa-l aducem din nou in atentia dumneavoastra.

De aceasta data, intr-o forma extrem de originala si provocatoare in acelasi timp.

Fiind vorba practic, despre o masuta pentru cafea al carui blat principal este unul foarte atractiv, prin forma lui neregulata, prin textura lemnului, cat si prin combinatia cu rasina, aceasta din urma contribuie in mod direct la asigurarea suprafetei plana a mesei per ansamblu.

De acesmenea, tinand cont de grosimea blatului din lemn masiv, pentru asigurarea echilibrului acestei mese a fost nevoie de prezenta unui cadru principal de rezistenta realizat din metal. Dupa cum se poate observa si in imaginile atasate aici.

De retinut si faptul ca o astfel de masuta pentru cafea poate fi bine pusa in evidenta, doar in situatia in care aceasta este amplasata strategic la interiorul unui living destul de generos, ca si spatiu interior.

Acolo unde respectiva masuta pentru cafea sa nu poata sa obstructioneze traficul interior din respectiva locatie.

In alta ordine de idei, si anume din punct de vedere al designului este limpede faptul ca o astfel de masa rustica cu blat din lemn masiv poate fi asociata foarte bine atat cu corpurile de mobilier moderne, cat si cu cele realizate dupa un decor clasic.

Ceea ce reprezinta un alt mare avantaj.

Acesta este si unul din motivele principale pentru care am adus in atentia dumneavoastra un astfel de corp de mobilier extrem de atractiv si foarte important pentru asigurarea confortului in propria locuinta.

Astfel incat atunci cand sunteti lipsiti de inspiratie, noi sa putem sa completam aceste lipsuri prin ideile noastre.

 

Sursa www.Pinterest.com