Micul paradis din propria curte

Pentru o buna orientare in ce priveste amenajarea proriei curti intr-un mic paradis am atasat aici un bun exemplu.

Si anume o fotografie prin intermediul careia puteti distinge foarte usor cum, respectiva curte reuseste sa faca nota discordanta fata de celelalte gospodarii.

Aceasta curte imprejmuita de un gard din ciment nu se bucura de existenta vreunui corp de mobilier din lemn pentru gradina, ci doar de o buna amenajare cu gazon verde si numeroase plante exotice care fac imediat diferenta intre curtea despre care facem vorbire, cat si celelalte gospodarii aflate in imediata apropiere.

In speta noastra, gazonul de iarba este asociat cu o zona de pietris de grosime medie, dar si cu o alee discreta. Care strabate in mod evident intreaga lungime a curtii.

Si care are capacitatea de a va crea diferite perspective in functie de zona in care va aflati, la nivelul acestei curti.

Iar daca ne gandim mai atent la acest decor verde putem profita de ocazia de a iesi desculti in gazonul de iarba plina de roua, in fiecare dimineata de weekend. Acolo unde puteti servi si o cafea sau un ceai aromat.

Acesta este locul in care puteti stabili si prioritatile pentru ziua respectiva.

Cat si multe alte actiuni si activitati, care fara indoiala ca au ca numitor comun socializarea.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele principale pentru care am hotarat sa aducem in atentia dumneavoastra o astfel de gradina cu accente exotice.

Situatie in care, aceasta idee de amenajare reprezinta in mod cert micul paradis din propria curte. Si totodata una dintre cele mai interesante idei de amenajare a propriei curti cu plante la fel de exotice. Si poate mult mai atractive si interesante.

 

Sursa www.Pinterest.com