Mobila de dormitor Medea

Comandata in nuantele de stejar sonoma si alb, aceasta mobila de dormitor Medea poate fi una dintre cele mai interesante si fiabile idei de amenajare a unei camere pentru odihna.

Si asta, datorita faptului ca respectiva mobila de dormitor este conceputa pe baza palului melaminat de calitate superioara in doua combinatii extrem de valoroase ca si imbinare cromatica.

Combinatii cromatice propuse doar de producatori.

Si care au un mare efect de relaxare si confort asupra tuturor acelora care ajung sa se bucure de existenta unei garnituri de mobila de dormitor Medea.

De ce? Simplu.

Pentru ca patul matrimonial spre deosebire de multe alte modele, acest corp de mobilier beneficiaza de existenta a doua tablii tapitate atat la interior, cat si la exterior. Cu poliuretan si piele ecologica.

Asa cum se poate distinge si din imaginile postate de noi aici.

Patul matrimonial este definit si de existenta a doua noptiere de mare efect pentru aceasta camera.

Atat ca aspect exterior, cat si ca utilitate.

Sifonierul este dotat cu usi culisabile de ultima generatie, cu polite la interior, cat si cu un loc special pentru amplasarea umeraselor.

Si implicit a produselor textile si vestimentare de volume ceva mai mari.

Mobila de dormitor Medea mai cuprinde o comoda cu trei sertare si o masuta pentru machiaj cu taburet.

Asa cum se poate observa si din imaginile postate aici.

In alta ordine de idei tinandu- de cont de nuantele folosite pentru obtinerea acestui model de dormitor, mobila prezentata aici poate fi o solutie ideala pentru amenajarea unui dormitor in care lumina naturala a soarelui nu poate patrunde la intensitatea dorita.

Iar daca amintim si faptul ca nici pretul de achizitie nu este unul care sa va produca palpitatii, atunci ar trebui sa treceti imediat la actiune.