Mobila pentru dormitor Marquise

Mobila pentru dormitor Merquise reprezinta o garnitura de mobilier realizata dupa dorinta unor designeri de mobila.

Ca rezultat final in urma studiilor aprofundate de obtinere a unui confort mult sporit. Pentru fiecare membru al familiei.

Asa s-a ajuns la aceasta mobila pentru dormitor Marquise.

Un complex de cateva piese de mobilier prin intermediul carora dormitorul dumneavoastra poate beneficia la fel de bine de tot confortul necesar la fiecare ora din zi si din noapte.

Dupa cum se poate observa si din imaginile postate aici, mobila pentru dormitor Marquise este compusa pe baza unui sifonier cu usi culisabile cu oglinzi. Si cu o buna compartimentare la interior. Atat de necesara pentru articolele textile si vestimentare de diferite volume.

Urmatorul accesoriu de mare valoare al acestui dormitor este patul matrimonial. Care reprezinta practic piesa de baza a dormitorului.

Patul matirimonial este conceput pe baza aceluiasi pal melaminat de calitate superioara imbinat cu cele mai bune sisteme de prindere si culisare existente pe piata de mobilier din Europa.

Patul este definit de existenta unei tablii frumos tapitate cu ajutorul unor materiale textile de calitate superioara. Acestea din urma putand fi obtinute in nuantele de rosu sau negru, in functie de preferinte.

De asemenea, patul matrimonial este insotit si de alte doua noptiere extrem de utile si incapatoare ca si spatiu de depozitare a diferitelor accesorii. Si tot aici in zona patului matrimonial se regaseste si o lada cu capac tapitat la fel ca si tablia patului.

Si care la interior aceasta este dotata cu un loc interesant si atat de necesar pentru depozitarea diferitelor articole textile cum ar fi cearsafurile, pilota su pledurile, prosoale si multe altele.

Si asta nu e tot, pentru ca din componenta acestei garnituri de mobilier face parte si o comoda, dar si o masuta pentru machiaj cu oglinda.

Toate acestea avand capacitatea de a se sincroniza foarte bine cu tot restul decorului. Astfel incat mobila pentru dormitor Marquise poate fi una dintre cele mai fiabile piese de mobillier necesare pentru definirea in mod pozitiv a unei camere de odihna.