Mobila ideala pentru camera copiilor

Camera copiilor reprezinta, fara indoiala unul dintre cele mai sensibile locuri dedicate celor mici.

In asa fel incat, atunci cand vine vremea sa amenajati un astfel de spatiu, este de preferat sa acordati atentie maxima fiecarui element de detaliu.

Si ne referim aici, in mod special asupra pieselor de mobilier care, conform normelor europene, acestea trebuiesc vopsite cu lacuri si vopseluri speciale. Si care sa nu poata pune in pericol viata micutilor.

Asa am ajuns in situatia de a va prezenta o mobila ideala pentru camera copiilor.

Dupa cum se poate observa si din imaginea noastra, mobila respectiva este realizata din pal melaminat obtinut in doua nuante contrastante.

Si al carui design este unul extrem de compact si fiabil in acelasi timp.

Am ales sa va prezentam aceasta mobila mizand pe faptul ca respectivul corp de mobilier este unul compact, asa cum am mai spus anterior.

Si contine doua paturi suprapuse la o inaltime medie. Orientate in asa fel incat acestea sa lase impresia de larghete a spatiului respectiv.

Un alt avantaj deosebit este legat de faptul ca accesul la patul suprapus se poate face foarte usor.

Iar inaltimea medie a acestuia il face mult mai accesibil. Si mai putin periculos.

Dincolo de acest aspect, respectiva mobila ideala pentru camera copiilor este dotata si cu alte locuri necesare pentru depozitarea diferitelor articole textile si vestimentare.

Fiind vorba aici despre doua dulapuri si patru sertare de mare efect.

Dupa cum se poate distinge si din imaginea reprezentativa.

Asadar, respectivul proiect reprezinta, cum era de asteptat, doar o idee prin intermediul careia viitoarea dumneavoastra mobila ideala pentru camera copiilor poate prinde viata. Asta, dupa ce ati citit cu atentrie respectivul articol orientativ.