Mobila pentru dormitor KOL ATINA MINI

Pentru obtinerea unui confort optim in propria casa si mai ales in camera de odihna este esential sa optati pentru obtinerea acestui set de mobila pentru dormitor Atina Mini.

Un set de mobilier realizat din pat matrimonial cu doua noptiere elegante. Un sifonier cu trei usi si o comoda cu oglinda, care au capacitatea de a scoate dormitorul din anonimat. Si nu o singura data, ci ori de cate ori este nevoie.

Patul matrimonial este unul de mare efect pentru casa.

Acesta are o tablie realizata din pal melaminat in doua culori. Cu fund din pal si somiera, dar si cu un sistem inteligent de ridicare a somierei.

Sifonierul este si el o piesa de mare valoare. Mai ales prin faptul ca acesta este compartimentat cu diferite spatii de depozitare,   pentru articolele vestimentare de mici si mari dimensiuni.

Dormitorul este cu atat mai interesant cu cat acesta este realizat in doua culori aflate in contrast absolut.

Este vorba aici despre alb si negru.

Iar despre importanta comodei cu trei sertare, nici nu mai poate fi vorba. Deoarece aceasta este extrem de utila.

Si asta datorita existentei celor trei sertare destul de generoase ca si spatiu de depozitare si care se afla in componenta acesteia.

In alta ordine de idei, acest model de dormitor Anita mini poate fi o alegere interesanta pentru mobilarea oricarui apartament, chiar si a unuia de dimensiuni medii.

 

Mobila pentru dormitor KOL ATINA MINI (2)

Mobila pentru dormitor KOL ATINA MINI (3)

Mobila pentru dormitor KOL ATINA MINI (4)

Mobila pentru dormitor KOL ATINA MINI (5)

Mobila pentru dormitor KOL ATINA MINI (6)

Mobila pentru dormitor KOL ATINA MINI (7)

Mobila pentru dormitor KOL ATINA MINI (1)