Mobilier de dormitor KOL A35K Constanta

Patul matrimonial cu noptiere, sifonierul si o comoda reprezinta principalele piese de rezistenta ale unei garnituri de mobilier care sa se poata plia pe dorintele si asteptarile dumneavoastra.

Mergand pe acest principiu incercam sa va prezentam aici un nou model de dormitor Consptanta.

Care, datorita materialelor cat si a designului au transformat dormitorul intr-un loc interesant de odihna si relaxare. In care noi ne-am pus increderea si pe care acum il prezentam si dumneavoastra ca si oportunitate de amenajare a oricarei case.

Acolo unde confortul trebuie sa atinga un anumit grad de eleganta si relaxare.

Sifonierul acestui set de mobilier este prevazut cu doua usi, doua sertare  si o oglinda, extrem de interesante si utile pentru diferite activitati.

Sifonierul este realizat din pal melaminat cat si din cele mai bune sisteme de prindere si culisare.

Palul melaminat capata o noua valoare chiar si in alcatuirea acestui pat matrimonial de mare efect pentru casa.

Valoarea patului creste simtitor prin asocierea acestuia cu doua noptiere extrem de valoroase si de utile realizate pe baza a doua sertare care pot fi folosite in diferite scopuri.

Iar pentru a fi comandat, setul de mobilier de dormitor Constanta contine o comoda cu patru sertare utile si necesare pentru depozitarea diferitelor articole vestimentare.

Toate cele trei produse din pal melaminat care intra in componenta acestui set de mobilier fac din acest dormitor unul de mare valoare si care are capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor dorintelor venite din partea consumatorilor.

Asa ca nu ar trebui sa mai stati pe ganduri si ar fi de preferat sa actionati cat mai repede pentru a putea intra in posesia unui astfel de set de mobilier, la un pret direct proportional cu natura si calitatea materialelor din care acesta este confectionat.

Iar in ceea ce priveste alegerea culorilor sau a nuantelor, aceasta ramane la aprecierea dumneavoastra. Dar nu alte culori decat cele propuse de producator.

 

Mobilier de dormitor KOL A35K Constanta (2)

Mobilier de dormitor KOL A35K Constanta (3)

Mobilier de dormitor KOL A35K Constanta (4)

Mobilier de dormitor KOL A35K Constanta (5)

Mobilier de dormitor KOL A35K Constanta (6)

Mobilier de dormitor KOL A35K Constanta (1)