Mobilier pentru dormitor KOL A22K Craiova

Acest model de mobilier necesar pentru amenajarea unei case vine sa ne convinga de cat de important poate fi un dormitor Craiova pentru crearea conditiilor optime de relaxare si odihnain propria locuinta.

Din punct de vedere tehnic, dormitorul contine un model de sifonier cu trei usi si trei sertare, cat si alte trei dulapuri ceva mai mici.

Toate acestea sunt accesibile direct din exterior.

Patul matrimonial are rolul decisiv in crearea confortului maxim, din toate punctele de vedere. Si anume, unul de relaxare si de odihna  pentru mai multe persoane concomitent.

Patul are doua noptiere cu sertar si este realizat din pal melaminat de calitate superioara imbinat cu cele mai interesante si fiabile sisteme de prindere si culisare existente pe piata de mobilier din Europa.

La fel ca si celelalte accesorii ale acestei garnituri de mobilier. Si asta nu e tot. Pentru ca un model de dormitor Craiova mai contine si o comoda cu oglinda.

Ceea ce face ca acest model de dormitor sa se poata plia pe necesitatile oricarui utilizator.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si treceti la actiune.

Dormitorul este realizat din pal melaminat de calitate, in doua culori care nu fac altceva decat sa contribuie in mod spectaculos la crearea unui confort mult sporit.

Si nu oricum, ci la un pret fara concurenta.

 

Mobilier pentru dormitor KOL A22K Craiova (2)

Mobilier pentru dormitor KOL A22K Craiova (3)

Mobilier pentru dormitor KOL A22K Craiova (4)

Mobilier pentru dormitor KOL A22K Craiova (5)

Mobilier pentru dormitor KOL A22K Craiova (1)