Mobilier pentru dormitor KOL AFRODITA

Palul melaminat in doua culori contrastante, cat si designul modern sub amprenta caruia este realizat mobilierul prezentat aici arunca acest model de dormitor Afrodita, in categoria dormitoarelor extrem de elegante si care au capacitatea de a va scoate din orice incurcatura atunci cand vine vorba despre confort, odihna si relaxare.

Dormitorul Afrodita are la baza un elegant pat matrimonial destul de generos ca si suprafata de odihna.

Sub aceasta forma patul dispune de o tablie interesanta, cat si de doua noptiere al carui design este unul extrem de valoros pentru orice casa.

Alaturi de patul matrimonial isi gaseste locul potrivit un sifonier cu patru usi. Acesta este definit de un volum destul de generos ca si spatiu de depozitare a diverselor articole textile, sau a altor produse destinate acestui corp de mobilier.

Sifonierul este bine proiectat cu locuri special realizate in vederea depozitarii produselor din gama articolelor vestimentare de diverse volume.

Iar cea de a treia piesa de rezistenta a acestui model de dormitor Afrodita este comoda cu oglinda.

Aceasta este compusa din trei sertare orientate in plan vertical.

Dincolo de acest aspect, modelul de dormitor prezentat aici este unul realizat dupa un desing modern si se adreseaza in mod special tinerilor cu viziuni si orizonturi largi deschise,  persoanelor optimiste cat si in cazul persoanelor trecute de prima tinerete.

 

Mobilier pentru dormitor KOL AFRODITA (2)

Mobilier pentru dormitor KOL AFRODITA (3)

Mobilier pentru dormitor KOL AFRODITA (4)

Mobilier pentru dormitor KOL AFRODITA (5)

Mobilier pentru dormitor KOL AFRODITA (6)

Mobilier pentru dormitor KOL AFRODITA (1)