Model Dormitor tineret KOL ROSSI

Pentru amenajarea unui dormitor de dimensiuni obisnuite, asa cum sunt marea majoritate a dormitoarelor incercam sa va prezentam aici o solutie extrem de interesanta. Cu ajutorul careia locuinta dumneavoastra poate capata o alta valoare prin prezentarea acestui model de dormitor de tineret Rossi.

Este vorba aici despre un generos pat matrimonial cu tablie si doua noptiere cu sertar. Dar si un interesant sifonier cu trei usi batante si cu doua sertare accesibile direct din exterior.

Patul dispune de o inaltime destul de mare in comparatie cu alte produse similare si are la baza palul melaminat obtinut in doua culori contrastante ca si nuanta, dar care reusesc sa se completeze in mod placut una pe cealalta.

Este vorba aici despre wenge si crem.

Dupa cum spuneam, doua nuante care reusesc sa se sincronizeze perfect chiar si in modelul de sifonier prezentat aici.

Acesta din urma este compartimentat la interior cu spatii destinate pentr depozitarea articolelor textile de mici dimensiuni.

Dar si cu un loc ideal pentru depozitarea articolelor vestimentare de mari volume. Acesta din urma este prevazut si cu un suport  special creat pentru umerase.

Un alt aspect interesant de care trebuie tinut cont atunci cand treceti la alegerea unui dormitor, este culoarea.

Astfel ca, modelul de dormitor tineret Rossi poate fi comandat in oricare alta combinatie de culori sau nuante din cele propuse de producator.

Si numai asa, acesta poate sa se plieze pe nevoile si preferintele dumneavoastra.

 

Model Dormitor tineret KOL ROSSI (2)

Model Dormitor tineret KOL ROSSI (3)

Model Dormitor tineret KOL ROSSI (4)

Model Dormitor tineret KOL ROSSI (5)

Model Dormitor tineret KOL ROSSI (1)