Mobila pentru hol Delux

Potrivit insasi denumirii sale, aceasta mobila pentru hol Delux reprezinta una dintre cele mai interesante idei de asociere a corpurilor de mobilier de lux.

Care prin natura palului melaminat, nuanta si textura, cat si prin gradul sau ridicat de utilitate, aceasta mobila pentru hol Delux este gata sa raspunda in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort si depozitare a tuturor articolelor de imbracaminte si incaltaminte.

Mobila este foarte bine optimizata la interior. Iar in ceea ce priveste zona de exterior aceasta reuseste sa ne surprinda in mod placut prin design, aspect, cat si prin utilitate.

Culorile alese pentru realizarea acestor componente sunt obtinute in nuante vii si pline de efect.

Asa cum se poate distinge si din imaginile postate de noi aici.

Din punct de vedere tehnic, aceasta mobila pentru hol este compusa pe baza unui dressing cu usa culisabila, dar si cu glinda.

Si care la interior ascunde un loc interesant pentru aranjarea articolelor vestimentare de volume ceva mai mari.

Si tot in componenta acestui dressing fac parte si alte sertare de dimensiuni destul de generoase. A caror utilitate poate fi una extrem de diversa.

Pe langa dessing, din componenta acestor corpuri de mobilier pentru hol face parte si un cuier cu nise atat in partea inferioara, dar si in partea superioara.

Si asta nu e tot. Pentru ca aceasta mobila se completeaza in mod direct si prin prezenta unui taburet cu lada de depozitare la interior.

Care isi justifica foarte bine utilitatea. Si care are capacitatea de a va scoate din orice incurcatura, de fiecare data cand apelati la eficienta acestor corpuri de mobilier.