Mobila pentru living Piono

Prin intermediul designului modern, a calitatii palului melaminat, cat si a nuantelor folosite, mobila pentru living Piono reuseste in mod evident sa ridice standardele calitatii, cat si sa puna in valoare piesele de mobilier fabricate in Polonia.

Si care sunt comercializate in toate tarile europene si implicit in Romania.

Mobila pentru living Piono nu este atat de voluminoasa, ceea ce inseamna ca aceasta poate fi amplasata chiar si intr-un living ale carui spatii interioare nu sunt atat de generoase ca si volum.

Vorbim aici despre o mobila de tip modular, ceea ce inseamna ca aceasta poate fi amplasata la interiorul unei camere, in functie de preferinte.

Astfel incat traficul interior prin respectiva incapere sa nu poata sa fie obstructionat.

Asadar, dupa cum se poate observa din imaginea reprezentativa, mobila pentru living Piono este alcatuita pe baza unei biblioteci.

Compusa la randul ei prin alaturarea a unui corp de mobilier de joasa inaltime folosit ca si suport pentru Tv cu doua corpuri de mobilier de tip soldat, cu cate o vitrina discreta.

Cat si cu un raft pentru carti in partea superioara a bibiotecii.

Pe langa respectiva biblioteca, mobila pentru living Piono mai contine si un alt corp de mobilier de sine statator executat dupa o geometrie bine definita, in care predomina nuanta de alb, cu cateva elemente discrete de negru.

La fel ca si in cazul respectivei biblioteci.

Asa se face ca acest corp de mobilier este definit de o eleganta aparte, la fel ca si biblioteca.

Ceea ce inseamna ca o astfel de mobila are capacitatea de a va scoate din anonimat.

Prin urmare este de preferat sa mizati cu tarie pe eleganta si confort si sa achizitionati o mobila pentru living Piono realizata dupa un design minimalist.

De asemenea, in functie de preferinte este bine de stiut ca puteti opta pentru cele doua combinatii de nuante propuse de producator.

Fiind vorba aici despre alb cu negru si alb cu maro, exact asa cum se poate distinge si din imaginile atasate aici.