Mobila pentru tineret Nemo

Va aflati in situatia de amenajare a camerei pentru tineret si nu stiti ce sa alegeti mai bine, astfel incat efectul scontat sa dureze cat mai mult timp?

In aceasta situatie, noi venim cu o propunere. Si nu cu una oarecare, ci cu o propunere absolut atractiva.

Practic aici este vorba despre mobila pentru tineret Nemo.

Un complex de piese de mobilier care au capacitatea de a asigura strictul necesar pentru obtinerea confortului maxim, dar si a relaxarii dorite.

Asa se face ca patul, care este dedicat pentru asigurarea confortul unei singure persone, acesta este distantat de la nivelul parchetului.

Are tablie in partea superioara si este asociat direct cu o noptiera, dar si cu un alt corp de mobilier, de asemenea de joasa inaltime, cu sertare si dulap.

Si a carui utilitate se poate dovedi chiar si la exterior, acolo unde dulapul poate fi folosit si ca suport pentru diferite obiecte de decor.

In continuare, mobila pentru tineret Nemo este compusa si pe bazaa unui birou pentru studiu asociat la randul lui cu alte corpuri de mobilier.

Cum ar fi de exemplu un sifonier cu o buna compartimentare la interior, dar si un alt corp de mobilier a carui compartimentare interioara este gandita destul de inteligent. Special pentru amplasarea diferitelor articole si accesorii de dimensiuni ceva mai reduse.

Si tot aici in zona superioara a biroului mai sunt amplasate si doua rafturi pentru carti.

De asemenea destul de utile in diferite situatii.

La baza acestei mobile se afla palul melaminat a carui nuanta principala este stejarul sonoma, cu accente discrete de wenge.

Aceste nuante nu sunt alese intamplator, ci pentru a putea intra in stransa legatura cu toate celelalte accesorii din imediata apropiere.

Astfel incat designul interior sa fie unul pe masura propriilor asteptari.