Mobila Porto pentru hol

A acorda atentia cuvenita holului, sau mai exact a locului de patrundere la interiorul unei locuinte inseamna sa achizitionati cu incredere piesele de mobilier necesare si atat de utile pentru aceasta zona.

Motiv pentru care am ales sa aducem in atentia clientilor nostri si aceasta mobila Porto pentru hol.

Un complex de corpuri de mobilier, de provenienta poloneza realizat din pal melaminat obtinut in doua nuante atractive prin contrast.

Asa se face ca, aici palul melaminat este obtinut in nuantele de wenge si stejar alb.

Nuante regasite in proportii bine definite in fiecare din corpurile de mobilier care formeaza aceasta mobila Porto pentru hol.

Iar pentru o buna orientare in acest sens este bine de stiut faptul ca, din componenta acestei mobile face parte un dulap de dimensiuni standard, cu oglinda pe partea exterioara, cat si cu o buna compartimentare la interior.

Acest model de dulap a carui inaltime este sesizabila beneficiaza de o buna asociere cu un alt corp de mobilier  de inaltime medie.

Si care reprezinta chiar acel pantofar extrem de necesar la interiorul unei locuinte.
Mai les in situatia in care ne referim la modul in care amenajati holul.

Si pentru ca o mobila pentru hol include si alte accesorii, de aici nu lipseste nici cuierul cu suportii pentru haine. Exact asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa.

Iar daca ne referim la calitatea materialelor din care este realizata aceasta mobila Porto pentru hol, trebuie stiut ca aceasta mobila este una de calitate superioara disponibila la un pret fara concurenta pe piata de mobilier din tara noastra.