Modelul de mobilier Ghalatea reprezinta o alta idee interesanta de amenajare a unui apartament. In interiorul caruia eleganta si confortul sunt doua caracteristici esentiale.

Mai ales in situatia in care dormitorul este de culoare alb.  O nuanta extrem de indrazneata, atunci cand vine vorba despre  realizarea unei garnituri de mobilier pentru dormitoare.

Acesta este realizat prin combinarea a trei accesorii de mare valoare.

Este vorba despre patul matrimonial de culoare alb.

Acesta este realizat din pal melaminat imbinat cu cele mai bune sisteme de prindere si culisare existente pe piata de mobilier din Europa.

Patul contine o tablie din pal melaminat de culoare alb si care este bine pusa in valoare de un element de detaliu realizat in culoarea mov. La fel ca si modelul existent pe sifonier, dar si pe comoda.

Patul este cu atat mai interesant cu cat acesta este insotit si de doua noptiere la fel de elegante si de utile.

Sifonierul acestui model de dormitor Ghalatea respecta aceeasi linie a designului si astfel este realizat din pal melaminat de culoare alb. Ceea ce inseamna o adevarata provocare pentru orice consumator.

De asemenea, albul pur este definit si de elementul de detaliu de culoare mov regasit in aceleasi proportii si pe celelalte corpuri de mobilier din componenta acestei garnituri de mobilier.

La interior, sifonierul este compartimentat cu spatii de depozitare necesare pentru toata gama de articole textile de diverse volume si dimensiuni.

Iar comoda este realizata sub acelasi design interesant, cu doua sertare destul de generoase, dar si cu oglinda.

Astfel incat, un model de dormitor Ghalatea poate fi una dintre cele mai interesante idei de amenajare a unui aparament de dimensiuni obisnuite.


mobilier de dormitor ghalatea 01 mobilier de dormitor ghalatea 02 mobilier de dormitor ghalatea 03 mobilier de dormitor ghalatea 04 mobilier de dormitor ghalatea 05 mobilier de dormitor ghalatea 06 mobilier de dormitor ghalatea 07