Model de dormitor Frea 

Acest model de dormitor Frea, de culoare deschisa este compus din doua piese de mobilier de mare importanta.

Este vorba despre patul matrimonial cu noptiere si somiera, dar si un interesant model de sifonier cu doua usi culisante. Fiecare dintre aceste doua produse fiind confectionate cu mare grija, astfel incat sa se poata face utile in cele mai diverse situatii. Cat si sa nu poata sa incurce traficul interior.

Asta, numai daca inainte de a achizitiona un model de dormitor Frea efectuati masuratorile exacte pentru determinarea volumului respectivei locatii. Acolo unde urmeaza sa fie plasat dormitorul.

Din punct de vedere tehnic, sifonierul, una din piesele importante ale dormitorului este realizat intr-o nuanta deschisa, pusa in valoare de modelul simetric de pe cele doua usi culisante. Si care ascund la interior o serie intreaga de spatii necesare pentru depozitarea diverselor produse textile de volume diferite.

Dincolo de asta, patul matrimonial este unul delimitat de o suprafata bine definita cu somiera si un sistem de ridicare cu pistoane.  Dar si doua noptiere cu sertare care se fac utile in diverse situatii.

Per ansamblu, un model de dormitor Frea poate fi o alegere perfecta pentru amenajarea oricsarei case.

Si este realizat sub amprenta unui design conceput special pentru a se face util pentru intreaga plaja de consumatori.


mobilier de dormitor frea01 mobilier de dormitor frea02 mobilier de dormitor frea03 mobilier de dormitor frea04 mobilier de dormitor frea05