Mobila de dormitor SLATINA

Mobila de dormitor Slatina reprezinta un ansamblu interesant de piese de mobilier. Combinate in asa fel incat mobilierul poate amenaja cu mare succes orice dormitor.

Cu conditia esentiala ca traficul interior sa ramana in continuare la fel de bine optimizat si fara sa fie ingreunat din vreun motiv sau altul.

Unul dintre cele mai interesante corpuri de mobilier din componenta acestui model de dormitor Slatina este patul matrimonial cu accente bine definite.

Patul este realizat din pal melaminat de calitate superioara cu o tablie complet tapitata cu un material de piele ecologica de mare efect.

Tablia este pusa in valoare chiar si de cusaturile lasate la vedere si care cotrasteaza ca si nuanta cu restul tapiteriei de pe tablie.

Noptierele atasate patului matrimonial au si ele un efect mult superior prin intermediul caruia acestea pot fi de real folos in cele mai diferite situatii. Si asta nu e tot.

Pentru ca patul este insotit si de un taburet de dimensiuni ceva mai mari si care are capacitatea de a fi de real succes datorita spatiului generos, de depozitare de la interior.

Sifonierul este si el realizat din pal melaminat de mare valoare, intr-o singura nuanta. Cu usi culisante cat si cu o buna compartimentare la interior, cu tot ce este necesar pentru o buna aranjare a tuturor articolelor textile.

Indiferent de dimensiunile sau volumele lor.

In componenta acestui model de dormitor intra si o eleganta comoda cu trei sertare, un taburet de dimensiuni standard, cat si o oglinda extrem de eleganta si de utila.

Per ansamblu modelul de dormitor prezentat aici este unul de mare efect pentru casa.

Iar daca dumneavoastra doriti puteti comanda acest model de dormitor chiar si intr-o alta combinatie de culori, in functie de preferinte.

Astfel incat ori de cate ori este nevoie, acest model de dormitor Slatina sa se poata transforma imediat intr-o oaza de relaxare si odihna.

 


mobila de dormitor slatina 01 mobila de dormitor slatina 02 mobila de dormitor slatina 03 mobila de dormitor slatina 04 mobila de dormitor slatina 05