Mobila de dormitor MARETTO

Mobila de dormitor Maretto  este realizata din pal melaminat in nuante calde si vine sa surprinda o mare parte dintre clientii nostri.

Si asta nu intamplator, ci datorita palului melaminat de calitate superioara care reuseste de fiecare data sa puna in valoare fiecare element de detaliu al acestei garnituri de mobilier. Si care sunt aflate intr-o stransa legatura cu cele mai bune sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa.

Acest model de dormitor Maretto este realizat pe baza a doua produse de mare valoare.

Sifonierul cat si palul matrimonial cu noptiera.

Ambele produse au capacitatea de a se sincroniza intre ele si care formeaza o garnitura de mobilier de mare valoare.

Patul matrimonial este bine pus in valoare de palul melaminat, cat si de cele mai bune sisteme de prindere si culisare, cum ar fi sistemul metalic cu pistoane necesar pentru ridicarea somierei.

Sifonierul in forma sa reala, asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, acesta are capacitatea de a fi un bun loc de depozitare a diferitelor articole textile de diverse volume.

In conditiile date modelul de dormitor Maretto se poate transforma rapid intr-o solutie interesanta de amenajare a unei locuinte, contra unei sume acceptabile.


mobila de dormitor maretto 01 mobila de dormitor maretto 02 mobila de dormitor maretto 03 mobila de dormitor maretto 04 mobila de dormitor maretto 05