Mobila de dormitor Favorit 

Mobila de dormitor Favorit vine spre surprinderea dumneavoastra cu un interesant model de dormitor format din cateva piese de baza.

Este vorba aici despre patul matrimonial cu doua noptiere si o tablie tapitata in intregime cu un material de piele ecologica de calitate superioara ale carei cusaturi sunt lasate la vedere.

Referitor la patul matrimonial, cadrul principal al acestuia este realizat din pal melaminat obtinut prin combinatia a doua culori vii si pline de lumina care prin contrast cu tablia patului, acestea realizeazxa un aspect mult superior. Pe langa confort si eleganta, patul dispune si de existenta unui sistem metalic actionat pe baza de pistoane  si care este folosit la ridicarea somierei.

Si asta nu intamplator, ci pentru a putea avea un acces cat mai usor la spatiile de depozitare de la interiorul patului. Iar de o parte si de alta a acestuia sunt amplasate cele doua noptiere extrem de utile si de elegante.

Sifonierul acestui model de dormitor este unul de mare efect realizat din pal melaminat de calitate superioara, cu usi culisante, dintre care una este acoperita cu oglinzi.

Sifonierul este bine compartimentat la interior cu spatii utile pentru toata gama de articole textile de diferite dimensiuni.

Si asta, pentru ca modelul de dormitor Favorit este dotat si cu o comoda, cu nise, sertare dar si cu oglinda.

Astfel incat acest model de dormitror poate fi alegerea optima pentru amenajarea oricarei case cu tendinte.


mobila de dormitor favorit 01 mobila de dormitor favorit 02 mobila de dormitor favorit 03 mobila de dormitor favorit 04 mobila de dormitor favorit 05 mobila de dormitor favorit 06 mobila de dormitor favorit 07 mobila de dormitor favorit 08