Mobila de dormitor Craiova 

Patul matrimonial de calitate superioara obtinut pe baza a doua culori absolut interesante reprezinta materia prima care sta la baza acestui model de dormitor. Fie ca este vorba despre patul matrimonial cu noptiere sau sifonier.

Fiecare dintre aceste doua piese de mobilier au capacitatea de a va pune in valoare intreaga casa.

Daca si numai daca dumneavoastra doriti sa achizitionati pentru propria locuinta, o mobila de dormitor Craiova.

Sifonierul acestui model de dormitor este realizat dupa un design extrem de interesant, cu usi culisante si cu o buna compartimentare la interior.

Iar patul matrimonial are capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort si relaxare.

Patul este bine pus in valoare de catre rama principala, cat si de tablia realizata dupa aceeasi idee la fel ca sifonierul.

De asemenea, patul este prevazut cu somiera si sistem de ridicare cu pistoane.

Iar noptierele asezate de o parte si de alta a patului au si ele rolul lor bine definit in completarea decorului din respectivul dormitor.

Noptiera este realizata si ea pe baza palului in doua culori. Si este compusa dintr-un sertar si o nisa.

Per ansamblu, modelul de dormitor Craiova este unul pentru care eforturile in vederea achizitiei nu sunt atat de mari cum s-ar crede. Si asta datorita faptului ca pretul acestui dormitor este unul accesibil oricarui buzunar.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si actionati dupa impulsul propriilor instincte.

 


Mobila de dormitor craiova 03 Mobila de dormitor craiova 02 Mobila de dormitor craiova 05 Mobila de dormitor craiova 04 Mobila de dormitor craiova 01