Modele mobilier de dormitor Limited.

Prin fantezia și entuziasmul de care au dat dovadă, designerii care au contribuit la crearea acestui dormitor, orice încăpere va fi transformată într-un loc perfect de odihnă și relaxare.

Grație noului model, prin combinația nuanțelor alese cu grijă, cei care au dat naștere dormitorului “Limited” s-au gândit și la adaptarea întregii garnituri în cazul încăperilor care nu sunt atât de generoase, atunci când este vorba de spațiu.

Și asta pentru că la fabricarea șifonierului s-a apelat la folosirea ușilor culisante, cât și la o compartimentare inteligentă a spațiilor de deepozitare din interiorul acestuia.

La care se mai adaugă și spațiul de depozitare special creat în interiorul patului. Fără a mai fi nevoie de achiziționarea suplimentară a noilor corpuri de mobilier, care cu siguranță ar îngreuna traficul la interiorul încăperii respective.

Prin folosirea inteligentă a compartimentări dormitorului “Limited”, confortul unei încăperi mai puțin generoase poate fi sporit, eliminând astfel oboseala și stresul creat de agitația cotidiană.

Cu alte cuvinte, dormitorul Limited” reușește să ofere cu succes o soluție elegantă și viabilă, atunci când vine vorba despre un spațiu limitat.

Acesta dispune de o serie întreagă de concepte la care s-a apelat cu succes pentru a putea face față pretentiilor venite din partea clienților noștri.

Este vorba aici despre patul matrimonial prevăzut în partea superioară cu o tăblie tapițată și a cărui saltea se poate plia. Grație unui sistem inteligent de ridicare. Prin intermediul căruia lada patului este transformată cu ușurință într-un spațiu generos de depozitare.

De asemenea șifonierul este prevăzut cu bare pentru haine și duă polițe, pentru a răspunde în mod pozitiv exigențelor venite din partea clienților noștri.

Întreaga garnitură de mobilier conține și două noptire atât de necesare în diverse situații. Astfel încât designerii au realizat combinația perfectă între stilurile clasic, tradițional și modern.

Si nu oricum, ci prin alegerea celor mai interesante detalii și finisaje de înaltă clasă. 

În acest fel s-a reușit realizarea unui mobilier spațios și durabil în timp. Grație celor 5 ani de garanție pentru graniturile de mobilier din aceasta colectie.

Dar și prin faptul că pentru realizarea acestor dormitoare s-au folosit numai produse de calitate oferite de renumitii producători  EGGER, REHAU și HAFELE.

Specificatii tehnice:

Dimensiuni dulap:

Dulap cu doua usi glisante cu Latimea cuprinsa intre 140 cm si 160 cm x latime 64 x inaltime 215.

Dimensiuni pat:

Pat pentru saltea de 160 cm x 200 cm. Optional ( sistem de rdicare cu pistoane ).

Dimensiuni noptiera:

Noptiera cu un sertar, metabox si fund de pal de 18 mm. Acest corp de mobilier are Lungime 50 cm x latime 35 cm x inaltime 40 cm..

Modele mobilier de dormitor 05 Modele mobilier de dormitor 04 Modele mobilier de dormitor 03 Modele mobilier de dormitor 02 Modele mobilier de dormitor 01