Modele noi de accesorii din lemn pentru gradina

Pentru o evaluare cat mai buna a corpurilor de mobilier realizate din lemn de rasinoase in cadrul firmei noastre aducem in atentia cititorilor doua modele noi de accesorii din lemn pentru gradina.

Practic, aici este vorba despre doua corpuri de mobilier realizate din lemn de rasinoase.

Si a caror utilitate se poate dovedi foarte bine, abia dupa ce intrati in posesia lor.

Mai exact, aici este vorba despre un model interesant de jardiniera pentru flori, dar si un model de fotoliu de joasa inaltime, foarte comod.

Si al carui spatar principal este unul realizat la o inaltime destul de bine pusa in valoare. Cu spatare laterale destul de bine evidentiate.

Si pentru ca tot ne-am oprit asupra respectivului model de fotoliu este bine de stiut ca pentru a imbunatatii confortul oferite de respectivul model de fotoliu este de preferat va atasati respectivului corp de mobilier si doua saltele din burete.

Una pentru sezut si cealalta pentru spatarul principal.

In alta ordine de idei respectivul model de fotoliu poate fi lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori. In asa fel incat acesta are capacitatea de a rezista foarte bine in fata tuturor intemperiilor de peste an.

Indiferent ca este vorba despre soare, ploaie, ger sau vant.

Iar in ceea ce priveste culoarea, aceasta poate fi obtionala, in functie de preferinte.

Special pentru ca aceste corpuri de mobilier sa poata intra intr-o buna sincronizare cu toate piesele de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

Situatie valabila atat pentru fotoliu, cat si pentru celalalt corp de mobilier. Si anume jardiniera cu patru spatii generoase si de diferite inaltimi.

Acestea din urma fiind destinate pentru amplasarea florilor, in functie de preferinte.

Ne-am oprit asupra acestui corp de mobilier gratie modelului absolut interesant si atractiv in acelasi timp.

In care, geometria si simetria joaca rolul lor bine meritat in realizarea acestui accesoriu pentru casa sau gradina.

Asa se face ca, lemnul in diferitele lor forme si texturi are un rol definitoriu in realizarea decorului de la nivelul unei curti sau gradini.

Pentru o perioada cat mai lunga de timp, daca si numai daca lemnul este protejat corespunzator impotriva actiunii agentilor externi.

Asa cum am amintit anterior.

Sursa: www.Pinterest.com