Nimic nu se arunca, totul se transforma

Acesta este un principiu potrivit caruia ne place sa credem ca, prin eforturi minime si cu multa imaginatie, o serie intreaga de obiecte care nu mai pot fi folosite in scopurile initiale, ele pot fi reutilizate cu succes, in cu totul alte scopuri.

In asa fel incat nimic nu se arunca, totul se transforma.

In acest sens, pentru astazi am ales ca si material de inspiratie mai multe cauciucuri uzate de la autoturisme.

Si care printr-un simplu proces de decorare, acestea sunt transformate usor intr-un interesant suport pentru flori.

Iar pentru a va putea convinge am atasat aici si doua imagini reprezentative.

In prima dintre imaginile reprezentative, dupa ce au fost vopsite in culori jucause si pline de viata acele cauciuicuri uzate au fost transformate in ronduri pentru flori.

Ca si obiecte de decor pentru diferite spatii verzi. Fie in gradini sau in parcuri. In locuri de joaca pentru copii, sau in oricare alt spatiu.

Cu un efect deosebit de important pentru o buna dezvoltare a organizmului. Si ne referim aici in mod direct la efectul de cromoterapie.

Iar in cea de a doua imagine reprezentativa aceleasi cauciucuri uzate si viu colorate sunt transformate inteligent in tabureti ideali pentru desfasurarera diferitelor tipuri de activitati specifice.

In care pot fi implicate concomitent mai multe persoane. Si acolo unde socializarea reprezinta numitorul comun.

De exemplu aceste cauciucuri viu colorate pot fi folosite ca si taburet la interiorul unei terase sau ca si forma de sezut in cadrul unor petreceri dedicate celor mici.

Ori in cazul unor reuniuni in diverse scopuri cu efect distractiv, pentru relaxare.

Si mai trebuie stiut ca acestea sunt doar doua din cele mai interesante idei de folosinta si utilizare a respectivelor accesorii uzate.

Iar pentru a va putea convinge cu adevarat despre realitatea acestui aspect al ideii potrivit careia nimic nu se arunca, totul se transforma, va asiguram ca internetul abunda de astfel de exemple de transformare a accesoriilor uzate in diferite obiecte extrem de folositoare in diverse alte scopuri.

Asa ca este de preferat sa apelati la intuitie si imaginatie inaite de a va descotorosi de diverse articole si accesorii, care pentru moment nu va sunt de prea mare folos.

Insa, prin transformarea lor sa va puteti minuna de noile avantaje oferite.

 

Sursa www.Pinterest.com