Optimizati spatiul din locuinta cu un coltar Oscar

Coltarele extensibile, asa cum este si modelul de coltar Oscar reprezinta rezultatul cert al ideii potrivit careia designerii de mobilier au descoperit cea mai interesanta idee de amenajare. Cu un corp de mobilier care sa aiba capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil de la nivelul unei locuinte.

Asadar, un coltar reprezinta practic o canapea extensibila de forma literei L, a carei insula poate fi conceputa atat pe partea drapta a canapelei, cat si pe partea stanga. Iar, odata cu trecerea anilor, coltarele au fost mult imbunatatite.

Unele dintre ele, chiar si prin posibilitatea de a fi montate pe ambele parti ale camerei. Si ne referim aici in mod special la coltarele de tip modular.

Acesta este si motivul pentru care un coltar reuseste sa optimizeze foarte bine spatiul disponibil de la interiorul unei camere.

Motiv pentru care este de recomandat alegerea unui model de coltar extensibil in detrimentul unei canapele extensibile.

Iar ca si orientare, in acest sens propunem spre atentia dumneavoastra, un model de coltar Oscar. Ideal pentru asigurarea confortului optim a trei persoane consecutiv.

Respectivul model de coltar este moale si beneficiaza de un tapitaj pe toata suprafata. Astfel incat este absolut necesar sa optimizati spatiul din locuinta cu un coltar Oscar. Al carui pret de achizitie nu este unul care sa va produca palpitatii.

In consecinta puneti accentul pe aceste corpuri de mobilier si bucurati-va de confort si relaxare la puterea a doua.