Pat din lemn pentru camera copiilor, in forma de castel

In cele mai multe dintre situatii camerele copiilor sunt decorate personalizat, cu decoruri de  poveste, in funcitie de preferinte, in mod personalizat pentru baietei si pentru fetite.

In asa fel incat, ca si parinti sa puteti contribui din plin la dezvoltarea armonioasa a copiilor. Dar si sa puteti contribui foarte bine la imbunatatirea unor aspecte, legate de imaginatie si multe altele.

Asa se face ca, de aceasta data am ales pentru dumneavoastra, asa cum v-ati obisnuit pana acum, un atractiv model de pat din lemn pentru camera copiilor, in forma de

castel.

Mai exact,  un astfel de model de pat din lemn pentru camera copiilor, acesta se adreseaza in mod special pentru camera fetitelor.

Insa, acest aspect ramane la aprecierea dumneavoastra.

Important este ca respectiva camera pentru copii sa ramana in continuare in armonie perfecta cu preferintele propriului copil.

In asa fel incat, odata decorata, aceasta sa poata sa aiba capacitatea de a se face extrem de utila pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Dincolo de acest aspect trebuie stiut faptul ca, pentru realizarea unui astfel de model de pat din lemn pentru camera copiilor, in forma de castel s-a folosit lemnul de calitate combinat cu palul melaminat.

Dupa cum va puteti da seama si singuri, in urma unei simple vizualizari a imaginilor reprezentative.

Asadar, acesta reprezinta un model personalizat de pat pentru copii, in care simetria si geometria sunt doua aspecte bine definite.

Patul este prezentat in stare bruta, dandu-va dumneavoastra posibilitatea de a opta asupra alegerii culorilor preferate pentru decorarea unui astfel de accesoriu de inalta definitie.

Patul este unul rezistent. Este distantat de la nivelul parchetului si are si fund de pal pentru mentinerea orizontala a saltelei.

Iar pretul de achizitie nu poate fi unul care sa va produca palpitatii.

Tocmai din acest motiv am adus in fata cititorilor nostri un astfel de model de pat din lemn pentru camera copiilor, in forma de castel.

Special pentru ai provoca in acest sens. Si a le trezi oarecum interesul catre amenajarea camerei pentru copii, dupa un decor de poveste, personalizat.

 

Sursa: www.Pinterest.com