Pat Julieta 140 cu lada depozitare

Un pat Julieta 140 cu lada depozitare, asa cum este si modelul prezentat de noi in imaginile atasate aici are capacitatea de a va asigura de tot confortul necesar pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Fie ca patul este amplasat singur, fie ca acesta este foarte bine asociat cu diferite piese de mobilier de maxima utilitate pentru o astfel de camera de odihna.

Indiferent de solutia pentru care optati, un pat Julieta 140 cu lada depozitare are capacitatea de a ramane in continuare una dintre cele mai interesante si atractive idei de amenajare a unei camere pentru odihna.

Acolo unde fiecare element de detaliu cantareste la fel de mult, atunci cand vine vorba despre realizarea decorului per ansamblu.

Mergand pe acest principiu va putem asigura de faptul ca respectivul model de pat este conceput pe baza cadrului principal realizat din pal melaminat.

Imbinat cu poliuretan de diferite densitati, dar si cu un material de piele ecologica, la exterior.

Acesta are o tablie complet tapitata in partea superioara a patului, dar si cu somiera necesara pentru o manevrare cat mai usoara a saltelei.

Patul este distantat de la nivelul parchetului, aerul poate circula si astfel sa se poata asigura aerisirea.

In aceste conditii patul poate oferi un confort optim pentru doua persoane consecutiv, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.

Si este disponibil la un pret fara concurenta direct proportional cu calitatea oferita.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si optati pentru alegerea cu incredere a unui astfel de model de pat, doar in nuantele propusede producator.