Pat Julieta 160 cu lada depozitare

Combinatia materialelor de calitate superioara coroborat cu dimensiunile per ansamblu fac din acest model de pat Julieta 160 cu lada depozitare unul dintre cele mai elegante si confortabile paturi matrimoniale.

Ideale chiar si pentru amenajarea la interior a camerelor ceva mai inguste.

Ceea ce inseamna un mare avantaj, in special pentru persoanele care isi doresc un astfel de corp de mobilier si care locuiesc in apartamente ale caror camere nu sunt atat de generoase.

Si asta, datorita faptului ca, pe langa designul sau extrem de atractiv, un pat Julieta 160 cu lada depozitare este foarte rezistent si confortabil.

Gratie materialelor de calitate superioara aflate la interiorul si exteriorul respectivului model de pat.

Si facem referire aici, atat la cadrul principal din pal melaminat, la stratul de poliuretan de la interiorul fiecarei parti principale a patului, cat si la materialul de piele ecologica regasit pe intreaga suprafata a patului.

De asemenea, este bine de remarcat si faptul ca, din punct de vedere al designului acest model de pat Julieta 160 cu lada depozitare beneficiaza si de existenta acelei tablii principale aflate in partea superioara a patului.

Dincolo de acest aspect, asa cum reiese si din titlu, un astfel de model de pat Julieta 160 cu lada depozitare va poate oferi si un loc de depozitare a diferitelor articole textile sau vestimentare, de uz zilnic.

Si la care accesul se poate face foarte usor, prin existenta acelei somiere cu sistem metalic de prindere, pe baza de pistoane.

Un sistem de ultima generatie, care nu face altceva decat sa va usureze mult munca in ce priveste ridicarea saltelei si totodata accesul la interiorul spatiului de depozitare.

Asadar puteti opta cu mare incredere pe acest model de pat, care poate fi achizitionat cu un pret direct proportional cu calitatea oferita. Ceea ce inseamna un alt mare avantaj.