Pat Julieta 180 cu lada depozitare

Paturile matrimoniale, au fost, sunt si raman in continuare piesele principale pentru amenajarea unui dormitor sau a unei camere de odihna.

Ceea ce inseamna ca alegerea unui astfel de accesoriu nu trebuie facuta la pura intamplare.

Ci numai dupa ce, in prealabil ati efectuat toate masuratorile necesare, cat si dupa ce ati analizat foarte bine modelele corpurilor de mobilier, dar si materialele din care acestea sunt confectionate.

Din punct de vedere al marimii, designului si al fiabilitatii este limpede faptul ca modelul de pat Julieta 180 cu lada depozitare este unul din corpurile de mobilier care au capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort, odihna si relaxare.

Pentru mai multe persoane consecutiv.

Patul matrimonial Julieta este realizat din pal melaminat de calitate superioara imbinat la interior cu poliuretan subtire.

Iar la exterior, acest model de pat este complet tapitat cu un material de piele ecologica a carui nuanta este una de mare efect.

Si care nu face altceva decat sa constituie o pata de lumina la interiorul respectivului dormitor. Sau sa intre intr-o buna asociere cromatica cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

Patul este usor distantat de la nivelul parchetului, are o tablie in partea superioara destul de generoasa ca si suprafata de relaxare.

Si a carei forma este realizata cu usoare accente retro.

Avantajele acestui model de pat matrimonial se completeaza prin existenta la interior a somierei, cu pistoane hidraulice de ridicasre a somierei.

In vederea utilizarii si a manevrarii cat mai usoare a saltelei.

Dar si de a face cat mai usor accesul la spatiul de depozitare destul de generos aflat la interiorul acestui pat matrimonial.

Toate aceste elemente de detaliu fac din acest corp de mobilier unul extrem de atractiv, atat din punct de vedere al designului cat si al fiabilitatii.

In consecinta, nu mai stati pe ganduri si alegeti tot ce se potriveste mai bine pentru propria camera de odihna.