Pat Ludovic 160 cu lada depozitare

Iata avem aici un alt model de pat matrimonial care are capacitatea de a va oferi un confort optim, pe masura propriilor asteptari.

Practic, aici este vorba despre un model de pat Ludovic 160 cu lada depozitare.

Ideal pentru asigurarea confortului optim in cazul a doua persoane consecutiv.

Patul este conceput dupa liniile unui design clasic, dar se poate asocia foarte bine si cu piese de mobilier realizate dupa un design moderm.

Totul depinde de dumneavoastra, de propriile idei si preferinte.

Un alt aspect interesant in ce priveste reusita in alegerea pieselor de mobilier potrivite pentru fiecare camera, este legat de pastrarea traficului interior la fel de bun, chiar si dupa ce treceti la amenajarea respectivei camere.

Asta in masura in care alegeti piesele de mobilier de dimensiuni potrivite.

Lucru valabil si in cazul patului matrimonial.

Si in speta, a acestui model de pat Ludovic 160 cu lada depozitare.

Un pat matrimonial care spre surprinderea clientilor poate fi achizitionat in diferite dimensiuni standard, cu suprafata de relaxare potrivita pentru una sau doua persoane.

In alta ordine de idei patul este conceput din pal melaminat tapitat pe rama principala a patului, cat si pe tabliile din partea superioara si inferioara, cu un material de poliuretan subtire, dar si cu piele ecologica.

Pentru care puteti opta la doua nuante, wenge si crem.

In functie de preferinte, dar si in functie de cat de bine se poate asocia patul cu toate celelalte piese de mobilier aflate in imediata sa apropiere.