Pat Ludovic 180 cu lada depozitare

Un pat Ludovic 180 cu lada depozitare, exact asa cum se poate distinge si din imaginile atasate aici reprezinta una dintre cele mai interesante si atractive idei de amenajare a unei camere cu un pat matrimonial.

De o eleganta si confort iesite din comun.

In sensul ca respectivul model de pat este unul cu o suprafata de obihna foarte generoasa.

Este unul dintre acele modele de paturi matrimoniale care sunt dotate si cu lada depozitare, dar si cu multe alte dotari esentiale.

Dar care beneficiaza de rama principala si tablia din partea superioara complet tapitate cu un burete moale, dar si cu un material de piele ecologica de calitate superioara.

De asemenea, din punct de vedere al designului, acest model de pat Ludovic 180 cu lada depozitare iese in evidenta si prin cele doua tablii principale ale patului.

Si care sunt amplasate strategic in partea superioara si partea inferioara a patului.

Acestea fiind ceva mai mari in comparatie cu inaltimea ramei principale a patului.

Si asta nu e tot, atata timp cat un pat Ludovic 180 cu lada depozitare poate oferi si un loc interesant si atat de util in vederea amplasarii diferitelor articole textile si vestimentare de diferite volume.

Un alt avantaj major al acestui model de pat matrimonial este legat de faptul ca respectiva piesa de mobilier poate fi comandata cu tapitajul negru sau crem.

In functie de preferinte.

Dar si in functie de propunerile venite din partea producatorului.

Ceea ce inseamna ca aveti toate sansele sa fiti in pernmanenta, la inaltime prin achizitionarea unui astfel de model de pat Ludovic 180 cu lada depozitare.

Atat prin asociere cu piese de mobilier clasice, cat si cu piese de mobilier moderne.