Pat matrimonial cu numeroase spatii de depozitare

Patul matrimonial, indiferent de forma sau marime a fost, este si va ramane in continuare, poate cea mai importanta piesa de mobilier necesara pentru asigurarea confortului la interiorul unei camere de odihna.

Motiv pentru care dorim sa aducemn in atentia cititorilor nostri o serie intreaga de astfel de corpuri de mobilier, de calitate.

Asa, pur simplu ca si motiv de buna orientare in ce priveste alegerea celor mai bune astfel de corpuri de mobilier.

Am recurs la aceasta metoda din cauza faptului ca piata de mobilier din Romania este invadata practic, de astfel de accesorii a caror calitate de cele mai multe ori este una indoielnica.

In consecinta am ales pentru dumneavoastra un model de pat destul de generos ca si suprafata de odihna si relaxare. Si a carui utilitate este una destul de mare.

Atata timp cat patul este dotat cu o tablie utilizata in special ca si suport pentru diferite accesorii de dimensiuni ceva mai reduse, cu sertare si nise.

Patul are o inaltime destul de mare. Si asta se datoreaza grosimii saltelei, cat si a dotarii in partea de jos a patului cu numeroase sertare amplasate strategic pe trei din cele patru laturi ale sale.

Si pentru ca aici este vorba despre existenta acestor sertare, patul este utilat cu somiera. Atat de necesara, pentru a putea permite saltelei sa respire.

In consecinta, este bine de stiut faptul ca un astfel de model de pat matrimonial clasic poate fi o alegere de exceptie pentru multe persoane, dintre cele care stiu sa aprecieze la justa lor valoare, eleganta, confortul si utilitstea.

Toate aceste caracteristici sunt combinate aproape perfect in designul acestui pat matrimonial cu numeroase spatii de depozitare.

Sursa www.Pinterest.com