Pat matrimonial rustic

Desi ne aflam in plin proces de expansiune in ce priveste evolutia pietei de mobilier din intreaga europa si implicit din Romania sunt inca persoane care au facut o adevarata pasiune pentru interioarale decorate in stil rustic.

De unde nu poate lipsi nici acel pat matrimonial rustic. Cu picioare din lemn masiv, cat si cu doua tablii mica si mare, extrem de interesante si atractive.

Exact asa cum se poate observa si din imaginea atasata aici.

Si de ce sa nu recunoastem, dar respectivul decor este unul de mare efect pentru orice ce casa.

Si ne referim aici in mod special la o casa de vacanta.

Sau la o casa din mediul rural.

Acolo unde sa va puteti retrage la fiecare sfarsit de saptamana, impreuna cu familia sau prietenii pentru fructificarea celor mai frumoase clipe de relaxare si socializare. In functie de preferinte.

Mergand pe acest principiu, daca nu aveti o casa la tara sau una la marginea unei paduri ar fi de preferat sa achizitionati o casa cat de mica.

Si ulterior sa treceti la amenajarea acesteia in stil rustic, asa cum se poate observa si aici. Sau altfel, in functie de preferinte.

Acolo unde lemnul sub diferitele lui nuante si texturi joaca un rol decisiv in definirea acestei locatii.

Si, cu siguranta ca atunci cand veti reusi sa intrati in posesia unei astfel de case veti putea aprecia cu adevarat fiecare moment petrecut aici, departe de agitatia cotidiana si de tumultul problemeler de zi cu zi.

In alta ordine de idei, un astfel de model de pat matrimonial rustic poate fi asociat foarte bine cu diferite alte corpuri de mobilier realizate sub amprenta aceluiasi design rustic.

Si e normal sa fie asa, pentru ca aici este vorba despre o casa rustica de vacanta.

Asa cum se poate distinge si din imaginile atasate aici.

La definirea careia si-a adus aportul in mod evident fiecare element de detaliu. Cat si fiecare accesoriu din acest spatiu.

 

Sursa www.Pinterest.com