Pat modern multifunctional

Unul dintre cele mai interesante si atractive corpuri de mobilier confectionate special pentru amenajarea zonelor interioare este chiar acest pat modern multifunctional.

O idee de imbinare perfecta a patului matrimonial cu diverse alte corpuri de mobilier de dimensiuni ceva mai reduse.

Dar care, per ansamblu se poate face extrem de util in cele mai diverse situatii.

Asa cum se poate observa si din imaginea atasata aici, respectivul model de pat este realizat dupa un design modern din toate punctele de vedere.

Si pentru a carui amplasare este nevoie de un spatiu cel putin generos la interiorul respectivei camere.

Un pat modern multifunctional reprezinta cu succes acel accesoriu de mare valoare care poate raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de eleganta, confort si relaxare.

Patul matrimonial are dimensiunile stndard pentru un astfel de corp de mobilier. La care se mai adauga si celelalte accesorii al caror scop principal este acela de a completa in mod evident functionalitatea acestui model de pat.

Materialul din care este realizat acest model de pat este palul melaminat pentru care s-a optat pentru obtinerea nuantei de alb pur.

O nuanta extrem de pretentioasa. Dar care reuseste sa puna in valoare acest pat in raport cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

Din punct de vedere tehnic, pe langa suprafata de odihna a actualului accesoriu, patul mai dispeune si de existenta unor sapatare laterale concepute cu suporturi pentru carti.

Iar in cealalta extremitate a patului, este situat un alt corp de mobilier, cu o lada discreta necesara pentru articole vestimentare de dimensiuni ceva mai reduse.

La care se mai adauga alte nise si sertare. Dar si un suport interesant pentru laptop.

In forma prezentata, acest model de pat matrimonial realizat dupa ultimile idei de amenajare a unui accesoriu de ultimsa generatie poate fi tot ce aveti nevoie intr-un dormitor matrimonial.

Al carui spatiu interior este unul bine creionat doar cu strictul necesar in ce priveste aceste accesorii de uz cotidian.

Sursa www.Pinteres.com