Casuta din lemn pentru gradina

Odata ce ati terminat cu amenajarea curtii, amplasarea imobilului si multe alte mici detalii a venit timpul sa cautati si un model de casuta din lemn pentru gradina. Iar pentru o buna orientare am atasat aici si o imagine sugestiva.

Cu un model de casuta ideal pentru depozitarea diferitelor articole de gradinarit.

Insa, respectivul model de casuta poate fi folosit chiar si pentru realizarea diferitelor altor tipuri de activitati. Sau chiar si ca loc de joaca pentru copii.

In forma prezentata, acasta casuta din lemn pentru gradina este confectionata sub amprenta unui design extrem de interesant.

Cu acoperisul aplatizat. Cu iluminator atat pe partea frontala, cat si pe usa de acces.

Un alt element de detaliu extrem de interesant este legat de faptul ca acest accessoriu pentru gradina este decorat in nuanta de albastru, cu usa de acces si rama geamului realizate in nuanta de alb.

La fel ca si bordura principala a acoperisului.

Si asta nu intamplator, ci din dorinta de a intra in stransa legatura cu imobilul de la interiorul curtii, cat si cu celelalte corpuri de mobilier aflate in acelasi perimetru.

In forma prezentata, casuta din lemn pentru gradina, reprezinta un accesoriu care indiferent de culoare si textura, acesta nu poate sa lipseasca din nicio curte, care se respecta si care dispune si de un loc destul de generos la interior.

Asa ca, faceti toate demersurile pentru a putea beneficia de tot confortul necesar in propria curte.