Ordine si confort in propria curte

Nu putine sunt persoanele, care din motive bine stiute si anume insuficienta spatiilor in ce priveste propria curte se blocheaza atunci cand vine vorba despre amenajarea la interior a acesteia.

Si care totodata invoca lipsa spatiilor si imposibilitatea de a se desfasura in propriul perimetru. Un adevar incontestabil, dar care poate fi rezolvat cu mare usurinta. Prin ordine si confort in propria curte.

Daca si numai daca respectati si niste reguli stricte impuse de profesionalistii in domeniu. Acesti designeri peisagisti fara de care viata dumneavoastra nu ar fi putut fi la fel de bine definita in propria curte.

Din acest motiv bine intemeiat am ales sa va prezentam aici si un model de curte la interiorul careia spatiul disponibil nu este unul atat de mare, dar care este bine optimizat printr-o impartire atent calculata, cu zone de relaxare, spatii verzi, cat si cu o alee.

De asemenea una bine definita.

Asa cum se poate observa si din imaginea postata aici, spatiul de relaxare este amenajat pe o suprafata plana placata cu placi din marmura cu canapea fixa si doua fotolii din rachita impletita. Dar si cu o masuta de cafea realizata dintr-un material din aceeasii textura.

Intr-un alt colt al curtii se afla o alta zona placata cu marmura si care este definita ca si loc special pentru servit masa. Dar si pentru desfasurarea altor tipuri de activitati.

Aceasta locatia fiind amenajata cu o masa cu scaune.

In conditii de ordine si confort in propria curte, de aici nu lipsesc nici zonele verzi atat de necesare si utile in orice astfel de spatiu. Si nici aleile generoase sau existenta unei constructii din lemn, atat de necesare pentru depozitarea diferitelor articole de gradinarit.

Asadar, aceasta este una din variantele interesante de amenajare a unei curti la interior. Astfel incat sa va puteti simti foarte bine in propria curte alturi de familie si prieteni.

In consecinta profitati la maxim de oportunitatea de a detine o curte cat de mica si de a va putea bucura de fiecare moment al vietii petrecut aici.

Sursa www.Pinterest.com