Eleganta, confort, lumina si contrast intr-un dormitor cu pretentii

Asa se traduce prin intermediul a catorva cuvinte modul extrem de interesant de realizare a unui dormitor in care elementele clasice si moderne au capacitatea de a se completa perfect intru-un design de ultima generatie.

Acolo unde prin eleganta, confort, lumina si contrast intr-un dormitor cu pretentii puteti avea parte de clipe memorabile alaturi de familie.

Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici un astfel de dormitor este realizat dupa ultimele idei in ce priveste confortul si relaxarea.

Este bine de remarcat aici si faptul ca respectivul model de dormitor este pus in evidenta chiar si prin sistemele de iluminat care sunt distribuite la interiorul acestei camere. La fel ca si toate celelalte elemente de decor.

Dupa cum se poate observa si din imaginea noastra acest model de dormitor este definit de existenta unui spatiu interior destul de generos amenajat cum era de asteptat printr-un pat matrimonial a carui suprafata de odihna este una destul de incapatoare.

Din componenta patului matrimonial nu lipseste nici tablia din partea superioara si nici cele doua noptiere.

Patul fiind definit chiar si de existenta unei borduri a ramei principale care emana un efect extrem de interesant.

De asemenea este bine de remarcat chiar si faptul ca pe langa luminile din tavan, proprietarul a ales sa se bucure si de un efect superior prin montarea unei instalatii de lumina cu leduri chiar in partea inferioara a patului. Cat si in spatele tabliei. Asa cum se poate observa si din imaginea noastra.

De asemenea tavanul este decorat in aceeasi nuanta ca si peretii laterali. Ceea ce reprezinta un alt element principal de decor. Fara de care respectivul model de dormitor nu ar fi putut sa fie la fel de atractiv.

In consecinta, nuantele de maron, crem si galben reusesc sa se combine foarte hine prin eleganta, confort, lumina si contrast intr-un dormitor cu pretentii.

Si pentru ca tot vorbim despre eleganta nu trebuie sa neglijam aici nici macar nuanta si textura parchetului folosit pentru protectia partii inferioare a dormitorului. Care fara indoiala ca are un rol deosebit de important in definirea acestui dormitor matrimonial.

Sa speram ca prin acest exemplu vom reusi sa starnim interesul clientilor nostri in vederea viitoarelor proiecte de amenajare si reamenajare a propriilor camere de dormitor.

 

Sursa www.Pinterest.com