Casa moderna intr-o curte ingusta

Ne-am gandit cu tarie sa postam acest articol din dorinta de a da un strop de speranta persoanelor care detin un petic de pamant intravilan. Si care isi doresc din tot sufletul sa isi construiasca o casa.

Chiar si in situatia in care spatiul de care dispun acestia se dovedeste a fi unul insuficient pentru a putea da viata unui astfel de proiect, de mare sensibilitate.

Asa se face ca, am ales aceasta casa moderna intr-o curte ingusta ca si o solutie extrem de atractiva pentru amenajare a unui spatiu ingust.

Altfel spus, mergand pe acest principiu, respectivul model de casa moderna intr-o curte ingusta reprezinta una dintre cele mai ingenioase idei prin intermediul careia sa puteti valorifica asa cum am mai spus, un teren extrem de ingust.

Casa respectiva este realizata dupa liniile unui design modern, de ultima generatie. A carei baza este asigurata de structura de rezistenta din metal.

Iar in ce priveste amenajarea la interior acest model de casa nu face cu nimic diferenta fata de o casa obisnuita.

Insa ar fi potrivit ca amenajarea interioara a unei case realizate intr-un design modern sa se realizeze dupa un alt design la fel de modern.

Aspect prin intermediul caruia acesta casa va fi cu siguranta altfel, fata de restul imobilelor din imediata apropiere.

Un alt aspect interesant in acest sens este legat de faptul ca sticla este foarte bine evidentiata. Atat la parterul cladirii, cat si la etajul superior.

Si chiar daca respectiva curte este ingusta, designerii de top au reusit sa optimizeze foarte bine spatiul ramas liber dupa amplasarea imobilului. Si astfel sa creeze si un loc de relaxare amenajat cu doua fotolii si o masuta pentru cafea.

Si tot in acest colt de curte s-a gasit un loc chiar si pentru crearea unei zone cu gazon verde.

Si acest lucru se poate observa chiar si din imaginea postata de noi aici.

In consecinta nu evitati un astfel de proiect de amenajarea a unei case pe un teren relativ ingust.