Scari interioare realizate in stil minimalist

Dintr-un motiv bine intemeiat am hotarat  sa aducem in discutie un subiect destul de interesant si care la prima vedere pare a fi unul relativ simplu.

Dar pentru care, in multe dintre situatii proprietarii de astfel de accesorii se blocheaza atunci cand vine vorba despre realizarea lor.

Si continua sa faca diferite erori, care in timp pot avea repercusiuni din cele mai neplacute.

Este vorba aici despre confectionarea acelor scari interioare realizate in stil minimalist si care permit usurarea accesului de la un etaj la altul, al unui imobil.

Si ne referim aici la stilul minimalist, deoarece scarile realizate in acest fel permit o buna vizibilitate, astfel incat spatiul disponibil este unul bine optimizat. Asa cum se poate observa si din imaginea atasata de noi.

De asemenea un alt aspect interesant legat de realizarea unei scari interioare se refera la alegerea cu mare grija a distantei dintre treptele acestui accesoriu extrem de important.

Distanta care nu trebuie sa fie foarte mare, pentru a nu ingreuna mersul pe scari in ambele sensuri.

Altfel spus, distanta intre trepte ar fi de preferat sa nu depaseasca inaltimea de 12 -13 cm. Iar in ceea ce priveste latimea treptei aceasta trebuie sa fie suficient de lata incat sa poata oferi o buna stabilitate.

Este adevarat si faptul ca in multe dintre situatii spatiul ingust reprezinta inconvenientul pentru care scarile nu indeplinesc acele conditii minime. Insa, mai exista si o alta situatie, prin intermediul careia puteti iesi oarecum din impas.

Este vorba aici despre realizarea unei platforme la un anumit nivel, cu ajutorul careia se poate schimba foarte usor unghil de parcurgere al scarilor  in ambele sensuri.

Si astfel spatiul interior sa ramana in continuare la fel de bine optimizat.

Cu alte cuvinte cele mai perfecte scari pot fi obtinute prin combinatia cadrului metalic cu trepte din lemn masiv de esenta tare sau lemn stratificat.  Exact asa cum se poate observa si din imaginea postata aici.

Cu alte cuvinte efectuati cu mare atentie calculele necesare pentru asigurarea celor mai fiabile scari interioare realizate in stil minimalist.

 

Sursa www.Pinterest.com